Lumea neagra, deprimanta si tenebroasa in care isi duc zilele de azi pe maine i-a dezumanizat. Le-a anihilat de mult si ultima bruma de personalitate. Dorinta de supravietuire a acestor napastuiti ai sortii i-a transformat in marfa. intr-o marfa ieft
Lumea neagra, deprimanta si tenebroasa in care isi duc zilele de azi pe maine i-a dezumanizat. Le-a anihilat de mult si ultima bruma de personalitate. Dorinta de supravietuire a acestor napastuiti ai sortii i-a transformat in marfa. intr-o marfa ieftina, insirata pe un galantar nevazut la care tanjesc indivizi pentru care moralitatea e un lux. Flamanzi, saraci si zdrentarosi, aurolacii isi vand trupurile firave pedofililor pentru o bucata de salam si cateva zeci de mii de lei. Abjecta afacere care tinde sa imbrace formele unui fenomen e controlata de alti oameni ai strazii. Piata Universitatii, Piata Unirii sau parcul Garii de Nord din Capitala sunt trei din locurile preferate ale pedofililor straini care ajung pe meleaguri dambovitene.
Aceste zone au devenit epicentrul unei afaceri scabroase, in care copii ai strazii ce abia au implinit zece ani sunt obligati sa satisfaca poftele unor indivizi cu deviatii sexuale. Cateva ore sau chiar o noapte, pustii se prostitueaza in schimbul a catorva zeci de mii de lei. Prinsi in menghina unor indivizi fara scrupule care le controleaza fiecare miscare, aurolacii fac orice pentru a nu fi pedepsiti. De la sex oral sau anal pana la indeplinirea celor mai fanteziste placeri ale pedofililor, care nu se dau inapoi de la orgii sexuale in care se lasa sodomizati de baietii platiti cu o farfurie cu mancare. in top, cu 50.000 de lei de partida, sunt aurolacii de la Universitate, considerati de amatorii genului a fi mai priceputi in ale sexului, iar la polul opus sunt boschetarii de la Gara de Nord, care abia daca pot obtine o bucata de paine pentru o "reprezentatie". "Dintre aurolaci s-au ridicat vreo doi-trei care si-au impartit zonele si oamenii pe care ii scot la produs. Cand apare vreun pedofil, scot marfa pe taraba, cum se spune. Tariful se invarte in jurul sumei de 50.000 de lei, foarte rar pedofilul platind 100.000 de lei pentru o noapte de sex cu un copil al strazii. Aurolacul nu vede aproape nimic, pentru ca "pestele" ia mai tot. Pustiul se mai scoate cu o ciorba si cu un dus. intelegerea dintre pedofili - cei mai multi straini, care vin din Anglia, Austria sau Israel - si "pesti", tot aurolaci, se incheie noaptea", explica Marian Gherman, procuror criminalist.



Sute de suspecti audiati in cazul Ciolpani

Acum mai bine de un an, Ion Gabriel Dragomirescu, un pusti de 11 ani din Capitala, a cazut victima unui pedofil care, dupa ce a abuzat de el, l-a torturat, ucis si abandonat pe un drum din comuna Ciolpani, Ilfov. "De atunci, am trecut prin sita sute de infractori condamnati pentru violuri sau relatii cu persoane de acelasi sex, boschetari si homosexuali. Am umblat cu poza copilului omorat prin toate locurile rau famate. Nimic. Nici macar colaboararea cu politiile straine, care ne-au pus la dispozitie date despre pedofilii care au intrat la noi in tara, nu a dus la prinderea asasinului", a declarat Marian Gherman, procurorul care se ocupa de acest caz.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.