O furtuna puternica care s-a abatut ieri dupa-amiaza in satul Brezoaele, din judetul Dambovita, a distrus acoperisurile a 20 de case si a doborat peste 100 de copaci. Primarul localitatii Brezoaele, Nicolae Tudorache, a declarat pentru Rompres ca fu
O furtuna puternica care s-a abatut ieri dupa-amiaza in satul Brezoaele, din judetul Dambovita, a distrus acoperisurile a 20 de case si a doborat peste 100 de copaci. Primarul localitatii Brezoaele, Nicolae Tudorache, a declarat pentru Rompres ca furtuna a durat circa 10 minute, a avariat mai multe acoperisuri, iar 20 au fost smulse in totalitate. Sunt afectate si cele doua scoli din sat, turla bisericii a fost de asemenea smulsa, iar complexul comercial din localitate este afectat. Mai multe geamuri au fost sparte din cauza vantului puternic, iar curentul electric a fost oprit, un stalp de inalta tensiune fiind serios avariat.
Aseara se cautau solutii si spatiu de cazare pentru mai multe persoane care lucrau in sat ca zilieri in agricultura.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.