Vamesii ungari au descoperit duminica aproape o suta de kilograme de droguri intr-un tir care intrase in Ungaria pe la punctul vamal Artand, de la granita romano-ungara. Cele 92 kilograme de heroina valoreaza pe piata neagra, unde urmau sa ajunga, pe
Vamesii ungari au descoperit duminica aproape o suta de kilograme de droguri intr-un tir care intrase in Ungaria pe la punctul vamal Artand, de la granita romano-ungara. Cele 92 kilograme de heroina valoreaza pe piata neagra, unde urmau sa ajunga, peste sase milioane de euro.
Locotenent-colonel Jeno Sipos, purtator de cuvant al autoritatilor vamale ungare, a declarat ieri ca cele 165 de pachete de heroina erau ascunse intr-un tir care plecase din Turcia si se indrepta spre Cehia. Stupefiantele au fost descoperite dupa o verificare amanuntita a camionului in care s-ar fi aflat textile. soferul, un cetatean ceh, a fost retinut, iar in acest caz a fost declansata o ancheta. Valoarea stupefiantelor care au trecut prin doua vami romanesti este de 1,5 miliarde de forinti, adica 6,07 milioane de euro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.