Sensibilizat peste masura de situatia celor privati de libertate, Vali Craciunescu, mai cu mot decat altii, va sustine azi, incepand cu ora 13.00, un minirecital in Penitenciarul Jilava. "Voi canta pentru niste oameni la fel ca noi si sper sa contrib
Sensibilizat peste masura de situatia celor privati de libertate, Vali Craciunescu, mai cu mot decat altii, va sustine azi, incepand cu ora 13.00, un minirecital in Penitenciarul Jilava. "Voi canta pentru niste oameni la fel ca noi si sper sa contribui, asa cum pot, la reintegrarea sociala a acestor persoane care se confrunta cu destule probleme acolo, in puscarie", tine sa ne lamureasca interpretul. Cu toata mila sa, bietul acordeonist ar trebui sa stie ca in mod sigur repertoriul sau va avea se suferit groaznic, si ca ar trebui urgent sa-i lase pe clasicii valsului si tangoului si sa invete cateva manele.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.