O eleva de 15 ani si-a pus capat zilelor dupa ce a aflat ca a picat testele nationale. Elena Ungureanu locuieste in satul Aliman, din judetul Constanta, impreuna cu bunica si cu tatal ei. Parintii sunt despartiti, iar fata oferea o mana de ajutor
O eleva de 15 ani si-a pus capat zilelor dupa ce a aflat ca a picat testele nationale.

Elena Ungureanu locuieste in satul Aliman, din judetul Constanta, impreuna cu bunica si cu tatal ei. Parintii sunt despartiti, iar fata oferea o mana de ajutor prin gospodarie.
AMENINTARE. Bunica fetei spune ca adolescenta invata bine si isi dorea mult sa fie admisa la Liceul Energetic din Cernavoda. Ea amenintase ca se va sinucide daca nu va promova testul. Ziua fatala a fost duminica, cand s-au afisat rezultatele finale. Elena Ungureanu a aflat ca nu a obtinut note de trecere la Limba si literatura romana si Istorie. Vecinii au vazut-o pe adolescenta ca s-a intors acasa cu lacrimi in ochi. Una dintre profesoare spune ca fata era de obicei o eleva retrasa si timida, dar foarte cocheta. La aflarea rezultatelor a vazut-o insa ravasita si, desi a intrebat-o ce a patit, aceasta nu i-a raspuns si a plecat spre casa. Dimineata, bunica si-a gasit nepoata in stare de inconstienta si nu banuia care este motivul pentru care fata se simte rau. Ea a chemat Ambulanta, care a transportat-o imediat la urgenta spitalului din Cernavoda, unde insa dupa aproximativ 40 de minute adolescenta a murit in urma insuficientei respiratorii acute.
INSECTICID. In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca eleva isi pusese intr-o halba apa amestecata cu furadan, din care, cel mai probabil, a baut. Inainte de a bea insecticidul, Elena Ungureanu a lasat un bilet de adio in care isi cere iertare fata de fratele ei mai mare, de 17 ani. Ea a scris ca ii pare rau pentru ceea ce a facut, dar ca va veghea din cer si se duce alaturi de fratele ei mai mic, mort acum cativa ani, si de bunicul ei. Ea ii mai cere doar sa pastreze o fotografie in amintirea ei. Trupul neinsufletit al fetei a fost transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzelor exacte ale mortii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.