Unul dintre cei mai mari jucatori de baschet din lume, Shaquille O'Neil (foto), si-a vazut sambata visul cu ochii. El a reusit sa isi ia masterul in administrarea afacerilor din cadrul Universitatii din Phoenix si, chiar daca nu a fost seful promotie
Unul dintre cei mai mari jucatori de baschet din lume, Shaquille O'Neil (foto), si-a vazut sambata visul cu ochii. El a reusit sa isi ia masterul in administrarea afacerilor din cadrul Universitatii din Phoenix si, chiar daca nu a fost seful promotiei de 2.200 de studenti, el a fost personajul central al ceremoniei, acordand nenumarate autografe. "Este un moment foarte important pentru mine, deoarece nu pot juca baschet toapa viata. Va veni si clipa in care ma voi retrage si atunci voi deveni un om obisnuit, care va merge la serviciu opt pe ore pe zi", a declarat, emotionat, starul NBA.
in 1992, atunci cand a decis sa paraseasca Universitatea de stat din Louisiana pentru a deveni jucator profesionist, Shaq i-a promis mamei sale ca va face tot ce depinde de el pentru a-i indeplini visul, acela de a-l vedea licentiat. A reusit acest lucru in 2000. Acum a izbutit chiar mai mult decat atat, terminand si masteratul. "Acum ma pot considera un adevarat om de afaceri."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.