Amendati pentru sex in aer liber Patru tineri din Horezu, care au fost descoperiti facand sex prin parcuri si care adresau injurii celor care ii priveau, au fost amendati de jandarmii Gruparii Mobile de Jandarmi Craiova. La aceeasi actiune efectuata
Amendati pentru sex in aer liber
Patru tineri din Horezu, care au fost descoperiti facand sex prin parcuri si care adresau injurii celor care ii priveau, au fost amendati de jandarmii Gruparii Mobile de Jandarmi Craiova. La aceeasi actiune efectuata de jandarmi au fost aplicate amenzi pentru noua prostituate. (Alexandra Chivu)

Parlament - Alianta vrea sesiune extraordinara in august
Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a anuntat ieri ca la nivelul Aliantei
s-a decis ca in ultima saptamana din luna august sa aiba loc o sesiune extraordinara. Nicolaescu a precizat ca se doreste ca aceasta sesiune extraordinara sa aiba loc pentru ca noile regulamente de functionare a Camerei Deputatilor si a Senatului sa fie adoptate. El a precizat ca pe perioada verii va fi convocata si Comisia de Regulament pentru a termina raportul. Nicolaescu a mentionat ca aceasta decizie va fi prezentata la prima sedinta a Coalitiei. (Carmen Vintila)
PNA - Fostul director Electrica Bucuresti, retinut
Fostul director general al Societatii Electrica Bucuresti, Silviu Boghiu, a fost retinut ieri de PNA pentru luare de mita. El urmeaza sa fie prezentat magistratilor de la Tribunalul Timis, care vor hotari daca il aresteaza sau nu, informeaza PNA. Potrivit anchetatorilor, Boghiu ar fi sprijinit o ""grupare infractionala"" sa comercializeze produse electrice contrafacute. El ar fi determinat plata preferentiala a acestor produse la suprapret, primind in schimb un autoturism Audi A8 in valoare de 2,5 miliarde de lei. In dosarul Electrica Banat au fost arestate deja 11 persoane. (Lucian Florea)
Harghita - Pauza de alaptat in timpul examenului de bac
O eleva din Miercurea Ciuc care sustine in aceasta perioada examenul de Bacalaureat a solicitat Inspectoratului scolar Judetean Harghita sa i se permita sa isi alapteze bebelusul in timpul examinarilor, in cazul in care nu termina testul intre orele 12:00 si 13:00, cand copilul trebuie sa manance. Conform Mediafax, reprezentantii ISJ Harghita au afirmat ca, in situatia in care intre orele respective tanara se afla in timpul examenelor, i se va permite unui membru al familiei sa ii duca bebelusul la centrul de examinare, unde ii vor fi asigurate conditii pentru a-l putea alapta in liniste.
Iasi - Nu mai sunt truse pentru efectuarea testelor HIV
Spitalele iesene au epuizat de doua saptamani trusele necesare efectuarii testului HIV, in prezent peste 4.500 de ieseni asteptand rezultatele acestei analize. Conform comunicatului DSP, testele considerate urgente sunt facute la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde mai exista cateva truse, iar iesenii care solicita sa-si faca rapid aceasta analiza sunt indrumati la cabinete particulare. ""In acest an am depistat trei persoane seropozitive in judetul Iasi"", se mai arata in comunicatul DSP Iasi. (Mirela Cimpoi)
Targu-Jiu / Parcul Coloanei Infinitului, pista de aterizare
In toiul scandalului legat de pavimentul Complexului Brancusi, generat de o adresa a Ministerului Culturii si Cultelor prin care se comunica faptul ca solutia tehnica nu este agreata, la Targu-Jiu, in Parcul Coloanei Infinitului, ateriza un elicopter care nu avea autorizatie. Patru functionari ai Ambasadei Elvetiei la Bucuresti, la bordul unui elicopter inchiriat, aterizau langa Coloana lui Brancusi, desi pilotul nu avea autorizatie de aterizare. Pilotul spune ca era singurul loc in care putea ateriza in Targu-Jiu. Functionarii ambasadei impreuna cu pilotul au fost audiati de politisti, dupa care s-a intocmit dosar penal care a fost inaintat Agentiei Aeronautice Romane pentru solutionare. (Gabriela Mladin)
Calafat - Accident produs de doi politisti bauti
Doi politisti calafeteni, aflati sub influenta licorilor lui Bachus, au reusit sa ""propteasca"" un Espero in remorca unui autoturism Dacia, stationat regulamentar. Politistii, agentul principal Ion Dinca si ofiterul Ioan Ungureanu au parasit, initial, locul accidentului, dar ulterior au raportat totul superiorilor. Comisia deplasata la fata locului, formata din ofiteri din comanda IPJ Dolj, avea sa constate ca respectivii erau, intr-adevar, bauti. Drept urmare, agentul principal Ioan Dinca s-a ales cu dosar penal, pentru comiterea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice. Gurile rele sustin ca la volanul autoturismului s-ar fi aflat, de fapt, ofiterul Ungureanu, sef al Biroului Judiciar din cadrul Politiei Calafat. (Cristian Vasilcoiu)
Oradea - Un avion privat s-a prabusit langa aeroport
Duminica seara, in jurul orei 19:50, un avion de tip YR-6126, proprietatea unui instructor oradean, s-a prabusit in apropierea pistei de aterizare a Aeroportului Oradea. Instructorul efectua impreuna cu un elev un zbor privat. Dintr-o eroare de pilotaj, motorul s-a oprit, motiv pentru care pilotul a fost fortat sa aterizeze pe campul din apropierea Aeroclubului Oradea. Dupa ce pilotul si elevul au coborat din avion, aparatul a luat foc, fiind distrus in intregime. Prejudiciul se ridica la 60.000 de euro. In urma incidentului, pilotul a suferit leziuni usoare. (Natalia Ivan)
Ghinion - Ieseanca ranita de o barna cazuta de pe un acoperis
O femeie din municipiul Iasi a ajuns in stare grava la spital, ieri-dimineata, dupa ce a fost lovita in cap de o barna cazuta de pe acoperisul unui bloc unde se fac reparatii, transmite Mediafax. Femeia a fost dusa imediat la Spitalul de Neurochirurgie, cu rani grave la cap, medicii neputandu-se inca pronunta asupra evolutiei starii de sanatate a acesteia. Politistii sositi la locul accidentului au inceput o ancheta, dar nu au gasit pe nimeni lucrand pe bloc. Administratorul scarii a spus ca lucrarile au inceput in urma cu o saptamana si sunt efectuate de doi muncitori particulari, care insa nu au fost gasiti deocamdata. (M.C.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.