Lacrimi, disperare, urlete, "Te iubesc, Andreea!". Aceasta a fost atmosfera sambata in Piata Constitutiei, locul in care actorii din telenovela-senzatie a Romaniei - "Numai iubirea", si-au luat adio de la fani. Ca niste vedete adevarate, Oana Zavora
Lacrimi, disperare, urlete, "Te iubesc, Andreea!". Aceasta a fost atmosfera sambata in Piata Constitutiei, locul in care actorii din telenovela-senzatie a Romaniei - "Numai iubirea", si-au luat adio de la fani. Ca niste vedete adevarate, Oana Zavoranu, Corina Danila, Papadopol si compania au coborat pe covorul rosu din limuzine de lux. in mijlocul impresionantei multimi din Piata Constitutiei, estimata la 40.000 de suflete si "stransa" la locul faptei de la ora 14.00, Pepe a fost primul venit, caci trebuia sa faca o proba de sunet. Apoi si-a facut aparitia Nicoleta Luciu, o prezenta inedita si super-sexy; ea a tinut mortis sa fie acolo pentru a-si cunoaste viitorii colegi cu care va juca in "Lacrimi de iubire", a doua telenovela aflata in pregatire la Acasa. Cand au sosit restul actorilor - Lili Sadu (interpreta Casandrei), Oana Zavoranu (Andreea), Adela Popescu (Alina Damaschin), Dan Bordeianu (Victor Bratu), Corina Danila (Ana Dogaru), Alexandru Papadopol (Dan Bratu), Anca Pandrea (Marga), Tora Vasilescu (Claudia), Vlad Radescu (avocatul Lupescu) s.a. - multimea a izbucnit: fiecare si-a strigat preferatul si a-ncercat sa ajunga la el, daca nu sa-i vorbeasca, macar sa-l atinga pentru o clipa... Pentru fani, vedetele sunt deja una cu personajul interpretat, caci Oana Zavoranu nu a fost strigata cu numele ei de cei ce-o adora, ci cu numele din serial, Andreea.
Dupa ce au defilat pe covorul rosu, actorii telenovelei s-au lasat fotografiati cu fani si au dat autografe. Apoi, pentru cei prezenti in Piata au cantat Adela Popescu, Lili Sandu si Lucian Viziru, plus invitatii speciali - Pepe si trupa Hi-Q. Au fost interpretate si doua piese de pe coloana sonora a urmatoarei telenovele, "Lacrimi de iubire".



"Lacrimi de iubire" incepe la toamna

La toamna, dupa terminarea vacantei, Acasa va difuza a doua telenovela romaneasca, "Lacrimi de iubire", in care, alaturi de cuplul de iubareti Adela Popescu si Dan Bordeianu, joaca Lucian Viziru si Nicoleta Luciu (amandoi in foto). in distributie se mai regasesc Nicole Gheorghiu, Mihaela Barlutiu, Ioana Ginghina, Sebastian Papaiani,
Geo Dobre, Carmen Ionescu, Alexandru Barba, Adrian stefan si Octavian Strunila.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.