Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo care a ars din temelii sambata seara, a declarat ieri cu zambetul pe buze ca va reface selectul amplasament in cel mai scurt timp. Pierderea celor 5 milioane de euro investite in club se pare ca nu prea
Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo care a ars din temelii sambata seara, a declarat ieri cu zambetul pe buze ca va reface selectul amplasament in cel mai scurt timp.

Pierderea celor 5 milioane de euro investite in club se pare ca nu prea l-au afectat pe italian, la conferinta de presa organizata aseara in aer liber parand foarte destins. Interesant este ca in momentul producerii incendiului, in club se aflau 150 de persoane care teoretic ar fi putut stopa extinderea focului izbucnit in vestiar. ""Singura vinovata e natura. Vom incepe sa construim din nou. Peste o saptamana vom inaugura terasa, iar peste doua clubul din spate"", a spus Joshua, tinand sa precizeze in acelasi timp ca nu face parte din familia mafiotilor italieni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.