Managerul clubului feminin de handbal Oltchim Ramnicu Valcea, Constantin Roibu (foto), a declarat, sambata, cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de la infiintarea clubului, ca formatia sa are ca obiective in sezonul viitor castigarea campionatului, a C
Managerul clubului feminin de handbal Oltchim Ramnicu Valcea, Constantin Roibu (foto), a declarat, sambata, cu ocazia sarbatoririi a 25 de ani de la infiintarea clubului, ca formatia sa are ca obiective in sezonul viitor castigarea campionatului, a Cupei Romaniei si accederea in finala Cupei EHF.
Roibu a confirmat ca echipa va fi antrenata in sezonul viitor de sarbul Djordje Rasici. "in cele din urma ne-am hotarat sa ramana sarbul. Este cea mai buna solutie in acest moment", a declarat Roibu.
in ceea ce priveste manifestarile de la Ramnicu Valcea, acestea au cuprins si trei meciuri demonstrative. in primul meci dintre ele Silcotub Zalau si Oltchim au terminat la egalitate, 32-32. Cea de-a doua partida a adus fata in fata componentele echipei Oltchim din 1984 si pe cele ale formatiei valcene din 1989, ambele castigatoare ale Cupei EHF. si acest meci s-a incheiat egal, 15-15. in fine, ultima confruntare a pus fata in fata campioanele mondiale de tineret la editiile din 1995 (Brazilia) si 1999 (China), scorul nemaicontand.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.