De sapte ani "Fata de la pagina 5" e cea mai popularizata Eva autohtona, mai faimoasa pentru cel putin o zi decat castigatoarele concursurilor de miss ori decat cele care apar in rubrici asemanatoare ale altor publicatii din media autohtona. Dovada s
De sapte ani "Fata de la pagina 5" e cea mai popularizata Eva autohtona, mai faimoasa pentru cel putin o zi decat castigatoarele concursurilor de miss ori decat cele care apar in rubrici asemanatoare ale altor publicatii din media autohtona. Dovada sta faptul ca fata din Libertatea a fost transformata in cocktail, apoi a fost sculptata in ciocolata, a ajuns in finalele Playboy, iar acum e "imortalizata" in versurile unui cantec. La fel de savurata precum cafeaua de dimineata, "Fata de la pagina 5" a creat o noua moda. Acum "fata" se serveste nu numai in ziarul de zi cu zi, ci si intr-un savuros cocktail, sub forma unei opere de arta plastica, ba chiar se poate auzi si ca muzica de petrecere.
La care se adauga si reputatia de reala rampa de lansare pentru domnisoarele ce tind sa-si atinga visul, acela de a deveni manechin, fotomodel ori, dupa cum a confirmat ultimii doi ani, finala Miss Playboy. Ravnit concurs la care "fetele" ce au trecut prin rubrica noastra au castigat timp de doi ani consecutiv titlul de Miss Popularitate.
"Blonde, brunete si roscate/ Dau toti barbatii pe spate/ Zi de zi fete fierbinti/ Toate de la Pagina 5". Acesta este refrenul celei mai noi piese de muzica de petrecere a solistei Elena Zambila, ea insasi fosta "Fata de la Pagina 5". Aparitie in urma careia Elena, care canta cu sotul ei, Marian Viteza , cel care a incurajat-o sa apara in paginile ziarului nostru, a "pus pe jar" intreaga breasla a solistelor muzicii populare, care s-a declarat scandalizata de aceasta aparitie. "Am considerat ca inainte de toate sunt femeie si sunt mandra de mine. Ceea ce fac atunci cand imbrac portul popular e altceva", si-a justificat solista gestul, ea convingandu-si chiar si una din dansatoare sa apara la rubrica respectiva. in rest, delectati-va cu inca o strofa din piesa ce va aparea pe compilatia "Chef de chef": "Doctori, politisti, tarani/ Artisti si parlamentari/ Burlaci si casatoriti/ Privesc la fata de la Pagina 5".
Cel mai cunoscut cofetar roman, maestrul Silvian Miron a prezentat "Fata de la Pagina 5" intr-o admirata si impozanta opera de sculptura in ciocolata. Lucrarea a putut fi admirata la primul Festival al Ciocolatei si Cafelei organizat de curand in tara noastra. Exponatul reliefa o muza asezata intr-un ou, lucrare migaloasa in fata careia era greu sa te stapanesti sa nu gusti. "Reprezinta frumusetea universala a femeii si, de asemenea, "Fata de la Pagina 5"", ne-a declarat Silvian Miron.
La trei ani de la lansarea sa, "Fata de la Pagina 5" e cel mai popular cocktail din Complexul Studentesc Regie. Se gaseste la Pub 18 si, in tot acest timp, deliciosul produs a tinut fruntea cocktailurilor, cu mult inaintea celor consacrate in lumea cluburilor.
Unul din cei mai apreciati artisti ai fotografiei, Razvan Voiculescu a facut o sumedenie de pictoriale (multe dintre ele ilustrand revista "Plai cu Boi") folosindu-se de modele din randul fetelor noastre.
Carierele Cristinei Nica si a Dianei Onaca si-au luat avant dupa ce fetele au aparut la "Fata de la pagina 5". S-au calificat in finala "Miss Playboy" si au castigat titlul de Miss Popularitate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.