Cum au reactionat "fostii" celor doi?

Sofia Vergara, sexoasa columbianca ce-a stat la bratul lui Tom inaintea lui Katie, a declarat ca a avut un soc cand a vazut in presa poze cu cei doi. Ea a aflat din ziarele de scandal c-a fost para

Cum au reactionat "fostii" celor doi?

Sofia Vergara, sexoasa columbianca ce-a stat la bratul lui Tom inaintea lui Katie, a declarat ca a avut un soc cand a vazut in presa poze cu cei doi. Ea a aflat din ziarele de scandal c-a fost parasita pentru alta femeie, actorul neobosindu-se s-o anunte de ruptura.
Penelope Cruz a fost singura din "fostele" lui Tom care a primit cu seninatate relatia vedetei cu Katie Holmes. Ba chiar a facut un gest uimitor: i-a invitat pe cei doi acasa la parintii ei, in Spania. Iar logodnicii au onorat invitatia la inceputul acestei saptamani.

Chris Klein, fostul iubit al lui Katie Holmes, a fost cel mai afectat de relatia actritei cu Tom Cruise. El si Katie au fost impreuna 5 ani, in ianuarie s-au logodit, apoi fata l-a parasit pentru vedeta din "Misiune imposibila".

Nicole Kidman duce un razboi rece cu fostul ei sot de cand Katie a aparut in peisaj. Se abtine de la declaratii, singura pe care a scapat-o facand referire la faptul ca nou-formata pereche "are supraacoperire in presa si din acest motiv a capatat o nuanta de falsitate". Amicii australiencei spun ca pana acum cateva luni Nicole inca mai spera ca Tom sa se intoarca la ea. Pe Katie o uraste tocmai pentru ca i-a spulberat ultima sansa sa redevina doamna Cruise.

Indragostit lulea, Tom i-a dat lui Katie «liber» la cardul lui de credit

Nu mai e loc de indoieli: Tom e lesinat dupa Katie. I-a angajat bodyguard, i-a daruit un telefon mobil echipat cu GPS pentru a sti in fiecare clipa unde se afla (ce-i drept, cand a aflat, Katie s-a infuriat si i-a returnat cadoul), plus ca i-a dat cardul sau de credit si i-a spus sa-si cumpere cu el orice ii doreste inima. Fata s-a conformat: a doua zi dupa ce logodnicul i-a permis sa dea iama in contul sau, a trecut pragul magazinelor de marca, refacandu-si stocul de farduri si innoindu-si garderoba.

Fara sex pana la nunta?

Katie Holmes, vedetuta din "Dawson’s Creek" ("Cei mai frumosi ani", tradus la noi) a reusit in timp record ceea ce unor femei in toata firea si cu aere justificate de vedeta nu le-a iesit: sa-l duca pe Tom Cruise la altar. Doar trei luni i-au trebuit pentru a-i scoate din cap actorului atasamentul de burlacie. Trei luni in care presa, colegii de breasla ai celor doi si chiar unii apropiati s-au indoit de veridicitatea sentimentelor impartasite de cei doi, acuzandu-i ca joaca teatru pentru a-si promova filmele.
Tom (43 ani) si Katie (26 ani) s-au afisat impreuna pentru prima oara la inceputul lunii mai, cand deja idila lor se consuma de ceva vreme. Se consuma e insa doar un fel de-a spune: Katie sustine ca e virgina si intentioneaza sa se pastreze astfel pana in noaptea nuntii. Ca sa fie impreuna, el a parasit-o deloc elegant pe Sofia Vergara, iar ea i-a spus adio fostului logodnic Chris Klein.
Cererea in casatorie a venit la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce Katie l-a prezentat pe Tom parintilor sai si a indeplinit conditia pusa de actor pentru a o transforma in doamna Cruise: sa accepte aderarea la secta religioasa din care face si el parte - scientologia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.