In urma numarului mare de delicte inregistrate in locurile de vacanta, politia din Grecia va infiinta patrule formate din politisti si politiste sub camuflaj, informeaza revista germana Der Spiegel, citata de Rompres. Cazurile tot mai dese de atacuri
In urma numarului mare de delicte inregistrate in locurile de vacanta, politia din Grecia va infiinta patrule formate din politisti si politiste sub camuflaj, informeaza revista germana Der Spiegel, citata de Rompres. Cazurile tot mai dese de atacuri criminale pe plajele europene au alarmat organele de ordine. Politia greaca are in vedere sa trimita pe plaje echipe de politisti incognito, potrivit unui reprezentant al politiei elene. Folosind o imbracaminte de vara si chiar chiloti de baie si bikini pentru a nu fi reperati, politistii si politistele elene vor patrula in zonele foarte populate, unde sunt comise mai des delicte precum furtul de portmonee si telefoane mobile.
Der Spiegel noteaza ca aceste echipe incognito vor fi sustinute in actiunile lor de politisti in uniforma si patrule motorizate. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.