Victor Piturca a raspuns ieri acuzatiilor venite din partea lui Gigi Becali, care l-a acuzat pe selectioner ca a cerut suspendarea lui Radoi de invidie ca Steaua a luat campionatul. "Este un tradator, un om de nimic, care praduieste si paraste oameni
Victor Piturca a raspuns ieri acuzatiilor venite din partea lui Gigi Becali, care l-a acuzat pe selectioner ca a cerut suspendarea lui Radoi de invidie ca Steaua a luat campionatul. "Este un tradator, un om de nimic, care praduieste si paraste oamenii si afacerile lor, in loc sa stea in banca lui. Totul este trecator, este o chestiune de timp. Dupa tot ce se intampla, asa ar fi normal, sa nu mai reziste mult la Steaua", a spus Piturca. Selectionerul a facut si o afirmatie surprinzatoare: "Sunt si eu de vina ca a ajuns Gigi Becali aici, eu am fost cel care a facut ca el sa conduca un club de talia Stelei. Pe mine ma intereseaza mai putin ce zice el, cine il mai baga in seama pe acest om? Am spus de cand am plecat de la Steaua ce parere am despre el", a adaugat selectionerul. "Radoi a gresit la indemnul lui Gigi Becali, el l-a determinat sa procedeze asa. Atunci cand Radoi a plecat din cantonament, l-am sunat pe Becali, care insa n-a recunoscut. Sunt convins insa ca asa a fost pentru ca asta este caracterul lui (n.r. - al lui Gigi Becali)", a comentat Piturca. El nu crede ca stelistii vor boicota Nationala. "Nu este stapanul jucatorilor. Fotbalistii au un contract, iar pentru serviciile aduse sunt platiti. Daca jucatorii se vor lua dupa el, vor ajunge rau. Cred ca ei il cunosc prea bine ca sa faca asta. Dar, bineinteles, cine nu va dori sa vina la nationala este liber sa faca ce vrea, este bine chiar sa stim din timp". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.