Andrei Pavel si Victor Hanescu s-au oprit in turul al doilea la Wimbledon. Pavel a pierdut in fata suedezului Thomas Johansson, cap de serie nr. 12, cu scorul de 3-6, 7-6 (7/4), 6-4, 7-6 (7/4). Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei a inceput bine
Andrei Pavel si Victor Hanescu s-au oprit in turul al doilea la Wimbledon. Pavel a pierdut in fata suedezului Thomas Johansson, cap de serie nr. 12, cu scorul de 3-6, 7-6 (7/4), 6-4, 7-6 (7/4). Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei a inceput bine meciul si parea ca isi va egala performanta din 2000 si 2002, cand a ajuns in turul al treilea al competitiei londoneze. Pavel s-a impus usor in primul set, insa apoi suedezul a preluat initiativa pe care nu a cedat-o pana spre final. In ultimul set, romanul conducea cu 5-2 si toata lumea se gandea la un set decisiv. Nu a mai fost cazul, fiindca Johansson a revenit puternic, profitand de greselile lui Andrei, si a castigat la tie-break. Pentru parcursul sau la Wimbledon, Pavel s-a ales cu sapte puncte ATP si cu un cec in valoare de 23.000 de euro. Si celalalt tenisman roman aflat pe tabloul principal, Victor Hanescu, s-a oprit tot in turul al doilea. Romanul nu a avut nici o sansa in fata francezului Sebastien Grosjean, cap de serie nr. 9, pierzand scurt, in trei seturi, scor 6-3, 6-4, 6-2. Hanescu a fost recompensat ca si Pavel, dar cei doi nu au parasit Londra, fiiindca au jucat aseara la dublu, impotriva echipei austriece formate din Julian Knoele si Jurgen Melzer. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.