Poli Timisoara s-a reunit ieri in liniste, fara nici una dintre surprizele anuntate de consilierul Toni Dobos. Jucatorii au fost tacuti, dar linistea din club a fost sparta de antrenorul Cosmin Olaroiu, care l-a contrat pe presedintele Emil Rosianu,
Poli Timisoara s-a reunit ieri in liniste, fara nici una dintre surprizele anuntate de consilierul Toni Dobos. Jucatorii au fost tacuti, dar linistea din club a fost sparta de antrenorul Cosmin Olaroiu, care l-a contrat pe presedintele Emil Rosianu, care anunta ca Oli are ca obiectiv in acest sezon campionatul. "Poate se pricepe el mai bine ca mine la fotbal. Eu nu pot sa ma mint, astazi Poli nu se poate bate pentru titlu. El poate sa-mi ceara si trei campionate. Poli le poate lua, dar fara mine", a punctat Oli. Tehnicianul se afla intr-o situatie delicata la club, dupa ce presedintele l-a demis acum o saptamana, in timp ce Olaroiu era in vacanta, din cauza declaratiilor lui Gigi Becali, care afirmase ca Poli nu a jucat cu rautate in Ghencea. Ulterior, Rosianu a revenit si a anuntat ca ii va face un nou contract antrenorului, cu obiectiv clar titlul. "Prin ceea ce a aparut atunci in ziare, Rosianu a facut un lucru foarte inteligent", l-a ironizat Oli pe seful sau, refuzand apoi sa faca alte comentarii pe marginea scandalului de acum o saptamana de la Timisioara. Singurul jucator care a absentat de la reunirea de ieri a fost Viorel Moldovan, care a primit cateva zile in plus de vacanta, el urmand sa se alature lotului saptamana viitoare, in Austria.
Banatenii pleaca marti in localitatea austriaca Kaprun, unde se vor pregati pana pe 8 iulie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.