Cantaretul Michael Jackson a cheltuit o avere incercand sa o convinga pe regina Marii Britanii sa-l unga cavaler, a dezvaluit un fost colaborator al sau, citat de The Sun. Specialistul in comunicare Bob Jones, care a lucrat pentru Michael 34 de ani,
Cantaretul Michael Jackson a cheltuit o avere incercand sa o convinga pe regina Marii Britanii sa-l unga cavaler, a dezvaluit un fost colaborator al sau, citat de The Sun. Specialistul in comunicare Bob Jones, care a lucrat pentru Michael 34 de ani, sustine ca acesta visa sa i se spuna Sir Michael Jackson. "Am cheltuit o avere incercand sa intram in legatura cu oamenii reginei si sa-i convingem sa-l faca cavaler", spune Jones, care pregateste o carte de dezvaluiri despre cantaret. "Acestia nu au fost insa interesati", a adaugat Jones. Jones, care a fost citat ca martor de acuzare in timpul procesului cantaretului, sustine de asemenea ca Michael avea un "talent sinistru" de a gasi baieti vulnerabili. "Parca avea un fel de radar. Manipula oameni si intamplari cu multa finete" pentru a obtine ceea ce dorea, a spus specialistul in comunicare. Jones recunoaste ca nu l-a surprins niciodata pe Jackson facand ceva interzis, dar spune ca il deranja comportamentul acestuia. El sustine ca Michael a scris la un moment dat un mesaj de dragoste pe un cearsaf, adresat unui baiat care vizitase Neverland. Jones spune ca a ascuns cearsaful pentru ca menajera sa nu-l gaseasca.
In momentul de fata se pare ca Jackson, achitat pe 13 iunie de acuzatiile de agresiune sexuala a unui minor, a parasit Neverland si s-ar afla pe iahtul unui prieten, ancorat undeva pe coasta Pacificului. Potrivit unui prieten al familiei, Jackson, care era vizibil epuizat la capatul procesului sau de aproape patru luni, intentioneaza sa plece in strainatate, insa nu poate sa o faca imediat deoarece autoritatile i-au pierdut pasaportul. Cantaretul a predat acest document autoritatilor in noiembrie 2003, cand a fost arestat si apoi eliberat pe cautiune. Potrivit Fox News, Jackson ar intentiona sa mearga in Europa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.