Iosif Rites, presedintele Universitatii Resita, a declarat ca l-a ofertat pe Dorinel Munteanu pentru un contract de jucator in Divizia B. Potrivit lui Rites, oferta a fost facuta de presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde,
Iosif Rites, presedintele Universitatii Resita, a declarat ca l-a ofertat pe Dorinel Munteanu pentru un contract de jucator in Divizia B. Potrivit lui Rites, oferta a fost facuta de presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, si de primarul orasului Resita, Liviu Spataru. "Un raspuns de la Dorinel Munteanu este asteptat in acest week-end, in functie de rezultatul discutiilor pe care acesta le are cu CFR Cluj", a precizat Rites. Dorinel Munteanu ar urma sa primeasca 50.000 de euro pe an. Divizionara C Universitatea Resita a cumparat locul in Divizia B al echipei Tricotaje Ineu, viitoarea echipa urmand sa se numeasca FCM Resita. Antrenorul formatiei va fi Victor Rosca. Obiectivul noii echipe este promovarea in Divizia A, pentru indeplinirea acestuia urmand sa fie asigurat un buget de aproximativ 17 miliarde de lei de catre o societate pe actiuni, in care vor fi implicati, alaturi de agenti economici din Caras-Severin, Consiliul Judetean si Consiliul Local Resita. Dorinel Munteanu s-a nascut in Caras-Severin, la Gradinari, si este cetatean de onoare al judetului. El a jucat in sezonul 1987-1988 la CSM Resita, echipa al carei palmares urmeaza a fi preluat de viitoarea FCM Resita. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.