Proiectul de lege inaintat de Dumitru Dragomir, sef al LPF si deputat PRM, in Parlamentul Romaniei a readus in discutie disputa dintre cluburile mari din Bucuresti si seful ligii in privinta drepturilor TV. Mitica a strecurat in lege un paragraf care
Proiectul de lege inaintat de Dumitru Dragomir, sef al LPF si deputat PRM, in Parlamentul Romaniei a readus in discutie disputa dintre cluburile mari din Bucuresti si seful ligii in privinta drepturilor TV. Mitica a strecurat in lege un paragraf care stipuleaza ca banii incasati de la televiziuni sa apartina LPF, iar aceasta sa ii imparta cluburilor. Gigi Becali a luat foc ieri auzind de acest proiect. "Acum a propus un proiect de lege - conceput de Nicolae Badea, iar el a mai adaugat ceva - prin care drepturile de imagine si publicitate sa fie proprietatea LPF. Sper ca acea Comisie Juridica a Parlamentului si parlamentarii sa nu voteze asa ceva, o vom ataca la Curtea Constitutionala si ne facem de ras. Nu poate un Parlament sa hotarasca ca proprietatea unui club sa devina a altcuiva. Este neconstitutional ca Parlamentul sa dea o asemenea lege. Mitica spune ca asa este in Europa, dar nicaieri in lume nu exista asa ceva, a bagat asta ca-i convine lui. O sa vorbesc cu Mitica sa-si vada de treaba lui, desi n-am nimic impotriva sa castige ceva. Niciodata insa n-o sa accept sa-mi ia cineva cu japca, asa cum vrea el", a comentat patronul Stelei. "Daca zice ceva de mine inseamna ca este un tampit... nici nu mai vreau sa zic altceva. Sa schimbe legea daca vrea altfel. In toata lumea drepturile TV sunt ale ligii, numai la noi se vrea altfel. Ei vor ca doar ei sa ia banii, dar nu e normal. Normal e sa impartim banii tuturor, pentru ca toti participa la competitie. Si oricum, noi ne-am luat dupa italieni in proiectul ala", a mentionat presedintele LPF. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.