FRF a decis ieri ca Nationala sa joace ultima partida de pe teren propriu din preliminariile CM 2006, cu Cehia, tot la Constanta. Intalnirea se va disputa pe 3 septembrie, la o ora care va fi stabilita ulterior, si nu mai are nici o miza pentru "tric
FRF a decis ieri ca Nationala sa joace ultima partida de pe teren propriu din preliminariile CM 2006, cu Cehia, tot la Constanta. Intalnirea se va disputa pe 3 septembrie, la o ora care va fi stabilita ulterior, si nu mai are nici o miza pentru "tricolori", care sunt iesiti din cursa de calificare. Prin aceasta decizie, Nationala va juca al treilea meci consecutiv pe arena "Gheorghe Hagi", dupa cel cu Armenia, din 8 iunie, si cel cu Andorra, din 17 august. Meciul echipelor de tineret ale Romaniei si Cehiei se va juca tot pe 3 septembrie, la Navodari, pe stadionul "Petromidia". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.