Asociatia "Pupaza din tei" anunta demararea proiectului "Arata ca iti pasa!" ca parte a programului "Lasati copiii sa vorbeasca!" avand ca scop ameliorarea cadrului scolar in care isi desfasoara activitatea copiii din invatamantul primar si gimnazial
Asociatia "Pupaza din tei" anunta demararea proiectului "Arata ca iti pasa!" ca parte a programului "Lasati copiii sa vorbeasca!" avand ca scop ameliorarea cadrului scolar in care isi desfasoara activitatea copiii din invatamantul primar si gimnazial. Obiectivele urmarite prin acest proiect sunt schimbarea legii referitoare la modalitatea de admitere in licee, prin inlaturarea obligativitatii luarii in considerare a mediilor din clasele V-VIII; schimbarea statutului de cadre didactice al directorilor de scoli generale si licee, care sa indeplineasca exclusiv functii manageriale, precum si mutarea consilierilor educationali de sub autoritatea Ministerului Educatiei sub cea a Consiliilor Judetene.
In vederea atingerii acestor obiective, asociatia "Pupaza din tei" doreste inaintarea unei propuneri legislative. Primul pas in acest sens il reprezinta demararea unei campanii de strangere de semnaturi in favoarea acestor modificari de lege.
Campania se va desfasura in perioada 28 - 29 iunie in Bucuresti si intre 4-10 iulie si 11- 21 august pe Litoral.
Pentru desfasurarea activitatii din Bucuresti, Primaria Generala a Capitalei ne-a aprobat doua locatii, respectiv parcul din fata magazinului Unirea si vecinatatea fantanii din Piata Universitatii, unde vor fi amplasate centrele de informare si colectare de semnaturi, in intervalul orar 10.00-14.30.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.