Adrian Iordache a semnat ieri un contract pe doi ani cu Rapid, urmand sa se alature astazi lotului giulestean, care se afla in pregatiri in Elvetia. Iordache a venit gratis in Giulesti, lui expirandu-i in aceasta vara contractul cu echipa germana Ene
Adrian Iordache a semnat ieri un contract pe doi ani cu Rapid, urmand sa se alature astazi lotului giulestean, care se afla in pregatiri in Elvetia. Iordache a venit gratis in Giulesti, lui expirandu-i in aceasta vara contractul cu echipa germana Energie Cottbus, din liga a doua. Fostul pitestean a jucat 61 meciuri in 2.Bundesliga, marcand sapte goluri. In campionatul intern Iordache a mai jucat la FC Arges Pitesti trei sezoane reusind sa inscrie 7 goluri in 37 meciuri. In 2003-2004 s-a transferat in liga a doua din Germania la FC Energie Cottbus, in primul sezon fiind la un pas de promovare, pierduta in favoarea lui FSV Mainz 05, ambele avand 54 de puncte. Echipa antrenata de Razvan Lucescu i-a transferat pana acum pe Mihai Minca (Apulum Alba-Iulia), Ionut Rada (FC National Bucuresti) si Adrian Iordache (FC Energie Cottbus), si se afla in negocieri pentru achizitionarea lui Emil Dica (FC Arges Pitesti), Zeno Bundea (Universitatea Craiova) si Bogdan Andone (Apollon Limassol). Tot la capitolul lot, giulestenii au anuntat ieri ca l-au pus pe lista de transferari pe portarul Emilian Dolha, acesta fiind lasat sa-si caute o echipa care este dispusa sa plateasca Rapidului 100.000 de euro. Dolha era unul dintre oamenii de baza acum doi ani, prinzand de cateva ori banderola de capitan la Rapid, dar si cateva selectii in Nationala, insa in ultimul campionat prestatiile sale au lasat mult de dorit. Dupa un tur lamentabil, Rapid l-a achizitionat pe Daniel Coman, de la FC Arges, iar Dolha a devenit rezerva, uneori neprinzand insa nici aceasta postura. Prin aducerea lui Mihai Minca, de la Apulum, giulestenii si-au rezolvat si problema celui de-al doilea portar, al treilea este G. Curca, prin urmare Dolha nu mai avea loc in Giulesti. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.