Sportul Studentesc nu va efectua in acest an nici un stagiu in strainatate, urmand ca antrenorul Dan Petrescu sa pregateasca noul sezon al Diviziei A in doua turnee din tara, informeaza Mediafax. Reunirea lotului este prevazuta pentru miercuri, 30 iu
Sportul Studentesc nu va efectua in acest an nici un stagiu in strainatate, urmand ca antrenorul Dan Petrescu sa pregateasca noul sezon al Diviziei A in doua turnee din tara, informeaza Mediafax. Reunirea lotului este prevazuta pentru miercuri, 30 iunie, la ora 10, urmand ca echipa din Regie sa plece intr-un turneu in perioada 4-16 iulie, la Brasov. Oficialii echipei bucurestene duc tratative cu divizionara B Petrolul Ploiesti, in vederea sustinerii unei partide amicale la intoarcerea spre Capitala. Ultimul stagiu de pregatire va fi efectuat in perioada 22-29 iulie, insa nu a fost stabilit locul pentru cantonamentul "studentilor". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.