Tensiune maxima zilele acestea in familiile a peste 500.000 de absolventi, de gimnaziu si de liceu: s-a terminat testarea, urmeaza rezultatele si imediat admiterea in liceu, iar de luni intra in "focuri" si absolventii de liceu, cu prima proba de Bac
Tensiune maxima zilele acestea in familiile a peste 500.000 de absolventi, de gimnaziu si de liceu: s-a terminat testarea, urmeaza rezultatele si imediat admiterea in liceu, iar de luni intra in "focuri" si absolventii de liceu, cu prima proba de Bac.
Un "rand" de emotii au trecut ieri absolventii de gimnaziu care au sustinut ultima proba de la testarea nationala, dar numai pentru cateva zile. Duminica, pana la ora 16.00, se vor afisa rezultatele pentru cei care au dat toate probele, iar imediat, pana la ora 20.00, sunt primite si contestatiile celor nemultumiti. Rezultatele finale vor fi facute publice la 29 iunie, iar admiterea computerizata e programata pentru 16 iulie.
Luni, circa 180.000 de absolventi de liceu, din aceasta generatie si din alti ani, incep probele la Bac.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.