"Alo, Anastasia? Poti, te rog, sa faci o escala la Londra, pentru a-mi pensa sprancenele?". Cam asa a sunat cererea actritei Sharon Stone, care i-a telefonat Anastasiei Soare, cea supranumita de presa americana "Regina sprancenelor". Cand am vorbit m
"Alo, Anastasia? Poti, te rog, sa faci o escala la Londra, pentru a-mi pensa sprancenele?". Cam asa a sunat cererea actritei Sharon Stone, care i-a telefonat Anastasiei Soare, cea supranumita de presa americana "Regina sprancenelor". Cand am vorbit miercuri cu Anastasia, aceasta astepta ca asistenta superstarului din "Basic Instinct" sa faca aranjamentele necesare. Anastasia tocmai o pensase pe Teo Trandafir si se pregatea sa-i aranjeze sprancenele Andreei Esca. Aflata in Romania pentru cateva zile, Anastasia Soare, femeia care a facut din pensat o adevarata arta si al carei salon din Beverly Hills este frecventat de cele mai importante staruri de la Hollywood, a fost invitata in emisiunea lui Teo de la PRO TV.
Dupa show, "Regina sprancenelor" i-a spus vedetei de televiziune ca vrea sa-i penseze sprancenele: "Nu mi-a venit sa cred si chiar i-am raspuns ca nu merit o asemenea onoare. "Haide, o sa dureze foarte putin, o sa vezi!", mi-a spus. si asa a fost. in timp ce ma pensa eram ca si paralizata si mi-era frica sa si respir. A lucrat cu o blandete extraordinara si mi-a facut sprancenele putin mai groase pentru ca - a spus ea - imi vor pune mai bine ochii in evidenta si vor parea mai mari. Lucru care s-a si intamplat, pentru ca toata lumea a inceput dupa aceea sa ma priveasca cu mirare si sa ma intrebe ce anume e schimbat la mine, machiajul sau ce?", ne-a povestit Teo. Anastasia spune ca nu va uita prea usor participarea la emisiunea prezentata de Teo: "Este o tipa superba care reuseste sa-ti transmita toata forta, emotia si sensibilitatea ei".



Andreea Esca nu s-a mai pensat niciodata

Anastasia s-a aratat impresionata si de intalnirea cu Andreea Esca, cea mai apreciata prezentatoare de stiri din Romania fiind dornica sa incerce maiestria "reginei sprancenelor". "Niciodata nu m-am pensat pana acum si se pare ca am stiut de ce am asteptat atat de mult", ne-a declarat vedeta de la PRO TV. Rezultatul final a impresionat-o pe Andreea: "imi pare foarte bine ca am cunoscut-o pe Anastasia Soare si nu pot decat sa fiu foarte mandra si fericita ca exista si astfel de romani care fac sa se vorbeasca despre tara noastra si in sens pozitiv".
Dupa scurta ei vacanta in Romania, Anastasia se va opri la Londra. Sharon Stone a rugat-o sa faca acolo o escala si sa o pregateasca pentru rolul din "Basic Instinct II". "I-am spus ca am un program foarte incarcat, dar a insistat, asa ca nu-mi prea vine sa o refuz", spune Anastasia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.