Flamingo International a stabilit, ieri, pretul la care se va realiza alocarea titlurilor subscrise in cadrul ofertei publice primare initiale la 23.000 de lei pe actiune, potrivit unui comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti. Toate s
Flamingo International a stabilit, ieri, pretul la care se va realiza alocarea titlurilor subscrise in cadrul ofertei publice primare initiale la 23.000 de lei pe actiune, potrivit unui comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti. Toate subscrierile efectuate la o valoare mai mare sau egala cu pretul de 23.000 de lei vor fi acceptate la pretul final, iar cele realizate la un pret mai redus nu vor fi considerate valabile si vor fi respinse de catre emitent. Gradul de suprasubscriere aferent ordinelor de subscriere eligibile, cu un pret mai mare sau egal cu pretul final, este de 1,705.
Investitorii au subscris 63.066.802 de actiuni dintr-un total de 19.550.000 de titluri, rezultat din suplimentarea cu 15 la suta a ofertei initiale de 17 milioane de actiuni. Cea mai mare parte a actiunilor, circa 45,5 milioane de titluri, au fost subscrise la pretul maxim de 24.000 de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.