Ministerul Mediului a avertizat Prefecturile din patru judete cu privire la riscurile producerii unor inundatii, la sfarsitul acestei saptamani. Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul MMGA a transmis aceasta avertizare autoritatilor l
Ministerul Mediului a avertizat Prefecturile din patru judete cu privire la riscurile producerii unor inundatii, la sfarsitul acestei saptamani. Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul MMGA a transmis aceasta avertizare autoritatilor locale din judetele Braila, Galati, Tulcea si Constanta. Avertizarea se refera la iminenta unor scurgeri importante pe versanti, a unor torenti si cresteri de debite si niveluri in bazinele inferioare ale raurilor Siret, Prut si a celor din Dobrogea, ceea ce ar putea determina producerea unor inundatii, mai ales ca sunt prognozate si ploi abundente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.