Noul antrenor principal al Gloriei Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, spune ca ar avea o reactie necontrolata daca ar afla ca viitoarea sa echipa va umbla cu smecherii pe perioada in care el va fi tehnician. Sabau spune ca vremurile cu jocuri strategice au
Noul antrenor principal al Gloriei Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, spune ca ar avea o reactie necontrolata daca ar afla ca viitoarea sa echipa va umbla cu smecherii pe perioada in care el va fi tehnician. Sabau spune ca vremurile cu jocuri strategice au apus o data cu venirea lui la Gloria. Libertatea: Nu va e teama de metodele traditionale ale lui Padureanu? Ovidiu Sabau: Prima conditie pusa a fost aceea ca la Bistrita sa se renunte la intrarea in combinatii periculoase. Va pot spune ca vremurile in care Gloria apela la astfel de metode pentru a castiga meciurile au apus o data cu venirea mea aici. Vorbim de un trecut care nu mai poate intra in discutie la Gloria.
Totusi, daca ati afla ca se fac lucruri necurate la echipa?
Va spun ca nu stiu care ar fi reactia mea. Cred ca ar fi una necontrolata. Nu va pot spune cum m-as simti in acele momente si ce as face. Sigur ca nu as accepta sa lucrez intr-un mediu care nu are legatura cu fotbalul.
Mediasul se simte tradat...
Dezamagirea ratarii promovarii cu Gaz Metan a fost imensa pentru mine. Nu puteam trece peste acest soc decat plecand in alta parte. Poate ma voi intorce acolo in-
tr-o buna zi. Cert este ca plec de la echipa cu inima stransa si cu regret ca parasesc un loc in care
m-am simtit ca acasa.
De ce la Bistrita si nu in alta parte?
Aici am primit promisiuni ferme de redresare a imaginii echipei. Apoi, mai este faptul ca sunt aproape de casa. Conditiile sunt excelente, planurile de viitor sunt la fel. Am avut oferte de la Farul, apoi, in iarna, de la Timisoara. Cred ca era timpul sa antrenez in primul esalon. Timpul va demonstra daca alegerea facuta este una buna.
Aveti un contract multumitor?
Am vazut ca deja se spune ca as lua 50.000 de euro, 80.000... Sunt niste sume fabuloase. Sa fim seriosi. Contractul meu e mult mai mic. Nu am venit la Gloria pentru bani. Sambata o sa fiu prezent la meciul din Intertoto, iar duminica voi pune pe hartie cu Jean Padureanu termenii contractului meu. Deocamdata nu am semnat nimic.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.