Oleg Protasov (foto) a acordat un interviu publicatiei ucrainene "Sport-Express", in care a vorbit despre motivele pentru care a ales sa antreneze pe Steaua si ce doreste sa realizeze in Ghencea. DESPRE STEAUA. "E un club mare, unul din cele mai indr
Oleg Protasov (foto) a acordat un interviu publicatiei ucrainene "Sport-Express", in care a vorbit despre motivele pentru care a ales sa antreneze pe Steaua si ce doreste sa realizeze in Ghencea. DESPRE STEAUA. "E un club mare, unul din cele mai indragite in Europa de Est. Era absolut logic sa aud faptul ca se vrea castigarea campionatului si a Cupei. Am stabilit ca obiectivul va fi accederea in grupele Ligii Campionilor. Steaua are in principal fotbalisti tineri, dar de perspectiva. De asemenea, exista o anumita experienta in confruntarile internationale la nivel inalt: au ajuns in optimile de finala ale Cupei UEFA, drumul spre alte succese fiindu-le blocat de puternica Villarreal".
TRANSFERURI. "in general, nu este de dorit sa spargi grupul, asa ca le voi cere tuturor sa ramana. De asemenea, voi incerca sa conving conducerea sa achizitioneze cativa jucatori, cel mai probabil din Romania. Daca vor ajunge jucatori ucraineni la Steaua? Nu cred ca vreunul dintre fotbalistii valorosi din Ucraina ar accepta sa vina in Romania, sa munceasca pentru salariul local si sa se lupte pentru clasamentele locale".
GALERIE. "Pentru fani, cel mai important lucru este ca echipa sa castige. Cu cat mai des, cu atat mai bine. Cred ca pentru antrenorii romani care, cu siguranta, viseaza sa pregateasca cea mai buna echipa din tara, nu va fi o incantare sosirea mea".
PRESa. "Luni ma intorc la Bucuresti, voi fi prezentat echipei, iar apoi ziaristilor. Am presentimentul ca nu-mi va fi usor sa comunic cu ei. Cand m-am dus sa semnez contractul, o armata de ziaristi cu microfoane si camere m-a atacat la aeroport. intrebarile curgeau din toate directiile. A trebuit sa ma prefac ca nu inteleg, sa zambesc. inca nu eram pregatit pentru discutii. Cand antrenezi cea mai buna echipa din tara, este clar ca nu poti fi lasat in pace".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.