Ma numesc Catalina, sunt nascuta in Vatra Dornei la data de 21 martie 1985. Anul acesta am implinit varsta de 20 de ani.
Pana in aceasta primavara am dus o viata ca oricare tanar, visam sa-mi pot face un rost in viata, sa-mi completez studii
Ma numesc Catalina, sunt nascuta in Vatra Dornei la data de 21 martie 1985. Anul acesta am implinit varsta de 20 de ani.
Pana in aceasta primavara am dus o viata ca oricare tanar, visam sa-mi pot face un rost in viata, sa-mi completez studiile, sa aduc bucurie in casa parintilor mei. Am venit pe lume sanatoasa, frumoasa, iar parintii mei, ca toti parintii, s-au bucurat pentru implinirile mele de pana acum. Tata este miner, la fel ca si fratele meu. Mama este casnica.
Avem o gospodarie modesta, dar neindestulatoare pentru cat avem noi nevoie. Eu inca nu am reusit sa am o meserie. Am terminat liceul din Vatra Dornei, am urmat apoi cursurile de operator pe calculator, in speranta ca-mi voi putea gasi si eu un loc de munca in orasul nostru.
Ursitoarele care au venit la patutul meu de copil nou-nascut mi-au dat bucuria de a avea o familie minunata si de a ma bucura de pace si liniste in sanul ei, dar au hotarat sa mi-o dea doar pentru o anumita perioada de timp, foarte scurta din punctul meu de vedere.
in data de 23 martie 2005 tatal meu sarbatorea ziua lui de nastere, zi in care a primit vestea cumplita ca fetita lui sufera de o boala incurabila: leucemie. Acum stiu de ce chipul lui era atat de trist de parca ducea in spate toate greutatile de pe pamant.Eu iubesc soarele, admir luna si stelele noaptea, ascult cu drag susurul paraului din satul meu natal, admir zborul fluturilor primavara, iar copacii infloriti si campurile verzi ma fac sa iubesc viata.
Pentru a putea face fata cheltuielilor lunare pentru plata tratamentului meu, parintii mei ar trebui sa cheltuiasca lunar in jurul sumei de 120.000.000 lei.
Va rog, ajutati-ma sa urmez tratamentul si astfel sa am o sansa la o viata. ormala!
Catalina Chirilianu,
Vatra Dornei


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.