Directorul general al lui Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat ieri ca gruparea torineza nu are bani pentru a-l achizitiona pe atacantul lui AS Roma, Antonio Cassano, informeaza agentia "Datasport". "Nu avem posibilitati financiare pentru a-l c
Directorul general al lui Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat ieri ca gruparea torineza nu are bani pentru a-l achizitiona pe atacantul lui AS Roma, Antonio Cassano, informeaza agentia "Datasport". "Nu avem posibilitati financiare pentru a-l cumpara pe Cassano. Ne place jucatorul, dar nu avem bani. Roma este dispusa sa-l vanda pe Cassano, dar nu accepta jucatori la schimb", a spus Moggi. Juventus a facut o oferta de 15 milioane de euro plus unul dintre jucatorii Adrian Mutu sau Fabrizio Miccoli, dar gruparea romana nu a acceptat jucatori la schimb, ci numai bani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.