Mafiotul se indragostise de gazda sa, stefania Tomescu. Cu o seara inainte de arestare, stefania l-a pupat pe italian pentru prima oara pe frunte. El a sarit ca ars, crezand ca olteanca i-a dat, dupa traditia mafiota, sarutul de pe urma. Dupa trei an
Mafiotul se indragostise de gazda sa, stefania Tomescu. Cu o seara inainte de arestare, stefania l-a pupat pe italian pentru prima oara pe frunte. El a sarit ca ars, crezand ca olteanca i-a dat, dupa traditia mafiota, sarutul de pe urma. Dupa trei ani de cautari, Brigada Antimafie din Italia l-a gasit ascuns intr-un apartament din Banie. Francesco Perspicace, alias Luca Tripaldi, a fost saltat marti de ofiterii de la Crima Organizata Craiova dintr-un imobil de pe Calea Bucuresti.
Cu o seara inaintea arestarii, prietena italianului l-a pupat pe frunte. "S-a speriat si mi-a spus ca acesta este sarutul mortii. Mi-a parut rau si nu intelegeam ce vrea sa spuna", ne-a spus ieri stefania, femeia care l-a gazduit pe Francesco Perspicace.
Membru al cartelului de droguri al mafiei siciliene Cosa Nostra, Francesco a fugit din Italia, unde era condamnat la 51 ani de inchisoare, crezand ca in Romania isi va putea pierde urma. Nu a venit cu mana goala. Le-a tras sicilienilor o teapa de peste 600.000 de euro si a ajuns la Craiova in speranta ca-i va putea investi in afaceri imobiliare. Asa a cunoscut-o pe stefania Tomescu. Femeia, vaduva cu doi copii, l-a adapostit doua luni pe Francesco. "M-am legat la cap fara sa ma doara", a spus femeia.
Italianul i-a cazut insa cu tronc craiovencei. De fapt singurul lucru pe care si-l doreste acum stefania este ca Luca sa se intoarca la ea.
Cum l-a cunoscut pe Francesco? "Mi l-a prezentat un prieten care locuieste in Italia, Daniel Ionescu. in fiecare zi cautam terenuri. Voia sa cumpere un apartament. Nu am banuit nici o clipa ca are relatii cu mafia! Nu am cunoscut pe nimeni ca el! De un bun-simt iesit din comun".



Mafia siciliana a pus recompensa pe capul lui

Surse judiciare ne-au declarat ca mafia siciliana a pus un pret pe capul lui Francesco Perspicace . Aceleasi surse spun ca, daca nu era arestat de ofiterii Brigazii de Combaterea Criminalitatii Organizate Craiova, italianul ar fi fost cu siguranta "arestat" de mafioti.
Francesco Perspicace (45 ani) era cautat de cativa ani de autoritatile italiene. Francesco este considerat de politistii din cadrul Brigazii Antimafie din Italia unul dintre cei mai importanti membri ai mafiei Cosa Nostra. Pana la intocmirea documentelor de extradare, italianul ramane in arestul IPJ Dolj, Curtea de Apel Craiova emitand miercuri un nou mandat de arestare pe numele italianului, pentru 29 de zile.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.