Steaua si Rapid vor afla, astazi, ce adversare le vor harazi sortii in cupele europene. Daca "militarii" sunt deja calificati in turul II preliminar al Ligii Campionilor, giulestenii trebuie sa treaca, mai intai, de runda inaugurala a Cupei UEFA. Din
Steaua si Rapid vor afla, astazi, ce adversare le vor harazi sortii in cupele europene. Daca "militarii" sunt deja calificati in turul II preliminar al Ligii Campionilor, giulestenii trebuie sa treaca, mai intai, de runda inaugurala a Cupei UEFA. Din postura de capi de serie, Steaua si Rapid se vor afla in urne la Nyon, locul unde vor avea loc, astazi, de la ora 13.00, respectiv 15.00, tragerile la sorti din tururile preliminare ale Ligii Campionilor si Cupei UEFA. Gruparea din Ghencea, reprezentata de presedintele executiv, Mihai Stoica, nu are preferinte in ceea ce priveste numele viitoarei adversare, cu o singura exceptie: Hajduk Split. Trupa croata, la randu-i calificata direct in turul al II-lea preliminar, a fost repartizata in a doua urna valorica, impreuna cu formatiile FC Thun (Elvetia) si Malmo FF (Suedia). Dintre echipele ce vor disputa si turul I, doar Dinamo Minsk, Dinamo Tbilisi, NK Gorica si Artmedia Bratislava par a fi niste trupe peste medie.
in ceea ce o priveste pe Rapid, trupa pregatita de Razvan Lucescu a fost repartizata in grupa sud-mediteraneana in calitate de cap de serie, urmand a intalni, in primul tur preliminar, reprezentante ale unui fotbal mai slab cotat pe Batranul Continent, cum ar fi Baskimi (Macedonia),Teuta si Elbasani (Albania), ori Birkirkara (Malta).
Interesant este faptul ca gruparea "visinie" va avea trimis la Nyon tot un Mihai Stoica - este vorba de noul director tehnic adus de la Electromagnetica. (Ciprian Iana)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.