La data de 16 iulie, pe stadionul "Dan Paltinisanu" va avea loc un meci organizat in scop caritabil intre Romania '94 si Brazilia '94. Aceasta trebuia sa fie, de fapt, si semifinala Mondialului american din acel an, daca "tricolorii" nu erau eliminat
La data de 16 iulie, pe stadionul "Dan Paltinisanu" va avea loc un meci organizat in scop caritabil intre Romania '94 si Brazilia '94. Aceasta trebuia sa fie, de fapt, si semifinala Mondialului american din acel an, daca "tricolorii" nu erau eliminati la penalty-uri de Suedia. Brazilienii vor veni cu echipa care au jucat finala Cupei Mondiale in SUA (scor 3-2 cu Italia dupa penalty-uri). Singurul care va absenta este Cafu. Unul din organizatorii evenimentului, Mihai Negut, a declarat ieri ca are confirmarea jucatorilor invitati, nominalizandu-i pe Taffarel, Jorginho, Aldair, Marcio Santos, Branco, Mazinho, Mauro Silva, Dunga, Zinho, Bebeto, Rai, Leonardo si Romario. Brazilienii vor sosi la Timisoara pe calea aerului, urmand ca imediat dupa meci sa decoleze inapoi spre Bucuresti. Delegatia "cariocas" a cerut in mod expres sa i se asigure protectie, astfel ca organizatorii vor angaja o firma de paza privata.
in afara meciului propriu-zis, programul evenimentului mai contine si alte actiuni. in zilele premergatoare partidei, in fata arenei va fi amplasat un ecran imens pe care vor fi proiectate meciuri memorabile ale echipei Romaniei, ce vor fi comentate de fosti fotbalisti timisoreni ca Iosif Rotariu, Ioan Timofte, Dembrovschi si altii. Viceprimarul Adrian Orza a declarat: "Mai ales pentru Timisoara, dar si pentru Romania, acest eveniment este un bun prilej de promovare al sportului rege. Chiar vor veni regi".
Pretul biletelor. Meciul se va disputa, probabil, de la ora 21.00, Negut declarand ca aceasta nu a fost inca stabilita din cauza conducerii TVR, postul care va transmite in direct evenimentul. Meciul va fi transmis si in strainatate de alte trei posturi de televiziune.
Biletele vor fi puse in vanzare la 4 iulie, preturile estimative ale tichetelor fiind urmatoarele: peluza: 150.000 lei - 300.000 lei; tri-buna I: 330.000 lei - 400.000 lei; tribuna II - 220.000 lei - 300.000 lei; tribuna 0: 660.000 lei - 700.000 lei. Vor fi puse in vanzare si bilete "VIP", care vor costa 10 milioane lei, la tribuna oficiala. Accesul pe stadion se va face cu circa patru ore inainte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.