Majoritatea bancomatelor vor functiona pe 1 iulie, dar foarte putine dintre ele vor da lei noi, ne-a declarat, ieri, Radu Gratian Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor. El spune ca toate bancile sunt pregatite pentru acest pas, insa avert
Majoritatea bancomatelor vor functiona pe 1 iulie, dar foarte putine dintre ele vor da lei noi, ne-a declarat, ieri, Radu Gratian Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor. El spune ca toate bancile sunt pregatite pentru acest pas, insa avertizeaza ca nimeni nu trebuie sa se astepte ca vor functiona non-stop. Totodata, presedintele ARB are indoieli ca bancomatele vor fi deschise in zorii zilei de 1 iulie, dar admite ca spre pranz nu vor fi probleme.
Ghetea este contrazis, insa, tocmai de banca la care activeaza. Alpha Bank anunta ca ATM-urile din reteaua bancii Alpha Bank nu vor functiona in ziua de 30 iunie, ora 15.00, dar vor fi deschise la 1 iulie, la ora 0.00. Marile banci au confirmat deja ca vor avea ATM-urile in functiune pe 1 iulie. Banca Tiriac a anuntat chiar ca le va deschide la ora 0.00 a zilei de 1 iulie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.