Telenovela fenomen "Numai iubirea" se va termina pe 26 iunie. Cu o zi inainte de difuzarea ultimului episod, pe 25 iunie, Acasa TV va organiza un spectacol de mare amploare in Piata Constitutiei. Evenimentul, ce poarta numele "Numai iubirea pentru to
Telenovela fenomen "Numai iubirea" se va termina pe 26 iunie. Cu o zi inainte de difuzarea ultimului episod, pe 25 iunie, Acasa TV va organiza un spectacol de mare amploare in Piata Constitutiei. Evenimentul, ce poarta numele "Numai iubirea pentru totdeauna", va incepe la ora 15.00 si va fi prezentat de Lucian Viziru (foto), care ii va avea ca invitati pe absolut toti actorii telenovelei, dar si pe scenaristul Eugen Patriche si pe regizorul Iura Luncasu. Vor canta Pepe si Hi-Q in calitate de invitati speciali, iar cei ce vor participa la acest spectacol se vor bucura de o multime de surprize din partea organizatorilor. Lucian Viziru va intra in direct la "Povestiri adevarate" si le va prezenta telespectatorilor atmosfera din Piata Constitutiei, care cu siguranta va fi incendiara dat fiind ca admiratorii acestui serial sunt impresionant de multi.
Spectacolul va fi transmis de Acasa TV a doua zi, pe 26 iunie, la ora 18.00. Cei prezenti la spectacol vor avea ocazia sa asculte piesele care au devenit celebre o data cu telenovela, interpretate de Adela Popescu, Lili Sandu si Lucian Viziru.
"Numai iubirea" este prima telenovela romaneasca. Ea a devenit un adevarat fenomen, a batut toate recordurile de audienta si a facut din actorii care au jucat in acest serial adevarate vedete asaltate de admiratori la tot pasul. Turneul prin tara al acestora a adunat milioane de fani care au venit sa-si vada idolii in fiecare oras prin care caravana a trecut.
Dat fiind succesul incontestabil de care s-a bucurat "Numai iubirea" cei de la Media Pro Pictures au decis sa mearga mai departe cu productiile de acest gen. Asa ca o alta telenovela, "Lacrimi de iubire", ii va lua locul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.