Ministrul finantelor, Ionut Popescu, a reusit sa convinga ieri reprezentantii FMI ca decizia de introducere a cotei unice "este in concordanta cu o buna politica fiscala si cu evolutiile din regiune". intr-o intrevedere la care a participat atat Pope
Ministrul finantelor, Ionut Popescu, a reusit sa convinga ieri reprezentantii FMI ca decizia de introducere a cotei unice "este in concordanta cu o buna politica fiscala si cu evolutiile din regiune". intr-o intrevedere la care a participat atat Popescu cat si Tariceanu, reprezentantul FMI Graeme Justice a fost convins de oportunitatea introducerii cotei unice in Romania.

Deputatul PUR Nicolae Popa se face ca uita ca partidul sau a oscilat consecutiv spre PSD si spre Alianta D.A. imediat dupa alegeri si isi proclama formatiunea salvatoare a tarii de la o criza politica. Prin trecerea PUR de partea ADA a fost evitata "instaurarea unei crize politice, in cazul in care Romania nu ar fi avut guvern", plus ca PUR si-a pastrat "identitatea politica", sustine pompos deputatul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.