Creierul unei retele deosebit de periculoase, care coordona traficul de droguri din America Latina catre Europa, a fost capturat la Craiova.
Francesco Perspicace, acuzat de legaturi cu mafia italiana, a primit deja o condamnare de 24 de ani i
Creierul unei retele deosebit de periculoase, care coordona traficul de droguri din America Latina catre Europa, a fost capturat la Craiova.
Francesco Perspicace, acuzat de legaturi cu mafia italiana, a primit deja o condamnare de 24 de ani in tara natala pentru transportarea unei mari cantitati de stupefiante, pe relatia Spania - Franta - Italia. Incercand sa fenteze autoritatile si D.E.A., aflate pe urmele sale de mai mult timp, banditul a ales sa se ascunda in Romania, intrand pe teritoriul tarii noastre la 30 aprilie a.c., prin punctul de frontiera Cenad. Pentru a putea patrunde in alt stat, barbatul a ales o identitate falsa, prezentandu-se drept Luca Tribaldi, din Milano.
Identificat de politistii de la Punctul National Focal si Directia Generala de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, mafiotul nu a mai apucat sa opuna rezistenta si a recunoscut faptul ca a fugit din Italia pentru a scapa de puscarie. In urma cu cativa ani, el a mai suferit alte doua condamnari, de 20 si, respectiv, 16 ani pentru organizarea unei retele mafiote de trafic de droguri si omucideri.
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova l-a retinut pentru 24 de ore urmand sa i se emita mandat de arestare preventiva pentru a putea fi extradat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.