Greva generala a sindicalistilor din infrastructura feroviara a fost suspendata ieri de Curtea de Apel. Asta nu inseamna ca trenurile vor circula normal incepand de azi. Activitatea feroviara va functiona in continuare la o treime din capacitate, pen
Greva generala a sindicalistilor din infrastructura feroviara a fost suspendata ieri de Curtea de Apel. Asta nu inseamna ca trenurile vor circula normal incepand de azi. Activitatea feroviara va functiona in continuare la o treime din capacitate, pentru ca mecanicii de locomotiva sunt in greva generala separat de colegii lor din infrastructura.
Suspendarea grevei celor din infrastructura inseamna doar ca nu va mai fi blocaj total pe calea ferata, intre orele 7.00 si 11.00, cum s-a intamplat in ultimele 3 zile.
Ramane in vigoare greva generala a mecanicilor de locomotiva, care a fost declansata in urma cu doua saptamani. Activitatea feroviara va reintra in normal abia de marti, 28 iunie, cand feroviarii trebuie sa se intoarca la munca.
Conform legii, o greva generala poate dura maximum 20 de zile.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.