Aflat in vacanta, la Craiova, Gica Craioveanu a vorbit despre longevitatea sa, despre stiinta, despre Radoi si despre realitatile fotbalului romanesc. si-a permis si o remarca spumoasa, mustind de umor oltenesc: "Craiova si in "B" e tot pe prima pagi
Aflat in vacanta, la Craiova, Gica Craioveanu a vorbit despre longevitatea sa, despre stiinta, despre Radoi si despre realitatile fotbalului romanesc. si-a permis si o remarca spumoasa, mustind de umor oltenesc: "Craiova si in "B" e tot pe prima pagina". Libertatea: Gica, cat te mai tin picioarele?
Gica Craioveanu (foto) : Nu ma mai asculta picioarele asa de bine, dar daca cei de la Getafe nu ma lasa sa ma las, ce sa fac? O sa mai joc un sezon. E din ce in ce mai greu, la varsta asta. Ce bine ar fi fost sa am mintea de acum in urma cu 20 de ani, cand am debutat.
Presa iberica scrie despre tine ca esti un "galactic" mai mic.
Nu am fost un star sau un galactic niciodata, eu sunt doar jucator de fotbal. Galacticii sunt la Barcelona si la Real Madrid.
Credeai ca o sa apuci sa joci pana la 38 de ani?
Niciodata. E drept, am avut mare grija de mine. Nu mi-a placut whisky-ul, barul de noapte, ci am facut "tratament" cu doar doua pahare de vin la cina.
Peste un an o sa lucrezi in Spania sau revii in Romania?
Mi s-a oferit un post de conducere la Getafe. O sa fiu director sportiv peste un an si voi sta cu ochii pe fotbalisti. Antrenor nu voi fi in nici un caz, ca ei sunt seriosi, iar eu rad tot timpul!



"Piti trebuie sa se impace cu Radoi"

Despre Radoi: "Cred ca Piti trebuie sa se impace cu Radoi. imi place foarte mult Mirel, este un fotbalist de valoare, poate cel mai bun din Divizia A la ora actuala".
Despre nationala: "Am discutat cu nea Piti si i-am spus ca in Romania sunt atacanti mai tineri decat mine si mai valorosi. Eu sunt doar in forma, dar ganditi-va ca daca dadeam "pe langa", ma desfiinta presa".
Despre Zenga: "Steaua a meritat pe deplin sa ia titlul, iar lui Zenga i s-a facut o nedreptate. El a adus in proportie de 90-95 la suta campionatul in Ghencea".
Despre stiinta: "Craiova este ca si Barcelona. Singura echipa din provincie care se bate de la egal la egal cu Capitala. Sper sa se intoarca in Divizia A cu demnitate. Poate intr-o zi voi reveni si eu aici. Ma bucur ca unul dintre cei mai buni decari din fotbalul romanesc, Ovidiu Stanga, a fost numit manager. inseamna ca se vrea performanta".
Despre Hagi: "A fost cel mai mare fotbalist al Romaniei. Putea fi Ilie Balaci, dar a avut acea accidentare. Numele lui Hagi il recomanda la echipe de top si sunt sigur ca va reusi".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.