Nu, n-am gresit nimic: nici eu, nici corectura. E exact asa cum ati vazut: Connex 300M. Nu sunt nici 300G, nici 300 MBps, ci 300M. Adica prescurtarea noastra pentru un nou program lansat de Mobifon, prin care compania ne-a mai demonstrat inca o data
Nu, n-am gresit nimic: nici eu, nici corectura. E exact asa cum ati vazut: Connex 300M. Nu sunt nici 300G, nici 300 MBps, ci 300M. Adica prescurtarea noastra pentru un nou program lansat de Mobifon, prin care compania ne-a mai demonstrat inca o data ca poate duce la capat inteligent, simplu si cu efect o sarcina care, sa recunoastem, poate deveni la un moment dat o pacoste: abilitatea de a demonstra ca firma este un bun cetatean al comunitatii.
Iar daca ai de-a face cu o comunitate de vreo 20 de milioane de oameni, afara este cald, este vara, ce loc poate fi mai potrivit decat litoralul pentru o campanie care sa fie nu doar vizibila, ci si cu efect? Mai ales daca in program ai si sprijinul Administratiei Nationale Apele Romane.
Asa au gandit poate si cei de la Connex, cand au lansat "tehnologia" 300M, adica un program prin care 45 de kilometri de plaja au fost dotati cu 300 de module a cate trei cosuri, fiecare cu o destinatie precisa: plastic, hartie si deseuri menajere. In spiritul Connex, cosurile au fost inscriptionate astfel incat sa atraga (nu sa forteze) turistii romani sa fie civilizati, prin sloganuri de tipul "Fiecare aruncare conteaza". Iar daca unora nu le place... baschetul, vor incerca sa-i convinga partenerii Connex, activistii de la ONG-ul Mare Nostrum.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.