Bill Clinton continua sa isi umileasca nevasta afisandu-se in public cu diverse femei. Amanta pe care o viziteaza cel mai des este chiar vecina familiei Clinton. O carte care va aparea recent pe piata americana, dar din care au fost publicate deja ma
Bill Clinton continua sa isi umileasca nevasta afisandu-se in public cu diverse femei. Amanta pe care o viziteaza cel mai des este chiar vecina familiei Clinton. O carte care va aparea recent pe piata americana, dar din care au fost publicate deja mai multe pasaje in presa, cu detalii picante despre familia Clinton, face mare valva in SUA. "Piesa de rezistenta" a volumului intitulat "Adevarul despre Hillary", semnat de Ed Klein, este o fotografie in care se vede clar cum fostul presedinte saruta o femeie, in public. Pe de alta parte, in carte se mai spune ca fiica familiei Clinton, Chelsea, ar fi fost conceputa prin viol. Furioasa peste masura, Hillary a amenintat saptamana trecuta ca il va da in judecata pe autorul cartii. Conform unor martori citati in volum, majoritatea fosti angajati ai familiei Clinton, fostul presedinte ar merge foarte des in vizita la o femeie divortata, in varsta de aproximativ 40 de ani, care locuieste langa casa lui din Chappaqua, statul New York. "isi petrece toata noaptea la ea, in timp ce agentii secreti asteapta in masina parcata in fata locuintei. Una e sa se duca in California si sa-si faca de cap, alta sa aiba o relatie la Chappaqua. Acesta este locul pe care Hillary il numeste "acasa"", spune unul din martorii citati in volum.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.