La capatul unui meci senzational in care a luptat pentru fiecare punct, Victor Hanescu a reusit sa-l invinga cu scorul de 6-7 (2/7), 7-6 (7/4), 6-3, 5-7, 6-4 pe danezul Kenneth Carlsen si sa se califice, dupa mai bine de trei ore si jumatate de joc,
La capatul unui meci senzational in care a luptat pentru fiecare punct, Victor Hanescu a reusit sa-l invinga cu scorul de 6-7 (2/7), 7-6 (7/4), 6-3, 5-7, 6-4 pe danezul Kenneth Carlsen si sa se califice, dupa mai bine de trei ore si jumatate de joc, in turul secund al turneului de la Wimbledon. La scurt timp de la victoria care i-a adus in cont 7 puncte ATP si 23.200 de euro, bucuresteanul ne-a acordat un scurt interviu. Libertatea: Victor, cum a fost meciul?
Victor Hanescu: A fost un meci greu, deoarece danezul joaca bine pe suprefetele rapide. Din fericire, am ales cea mai buna solutie tactica si pana la urma am reusit sa castig.
Pe parcursul meciului ai avut destul de multe mingi de break...
Am avut multe mingi de break, dar si Carlsen a avut. in setul decisiv a fost mai dificil pentru ca am reusit sa castig primul ghem pe serviciul lui, conduceam apoi cu 2-0 si apoi mi-am pierdut serviciul. Am reusit pana la urma sa ma concentrez si sa mai castig un break care s-a dovedit decisiv pentru soarta meciului.
Pe cine preferi ca viitor adversar, pe Llodra sau pe Grosjean?
E greu de spus. Amandoi sunt jucatori foarte buni. Indiferent cu cine voi juca, voi lupta pentru victorie.
Cu Andrei Pavel ai vorbit dupa meci?
Da, ne-am felicitat reciproc.
Jucati dublu impreuna. E un antrenament inainte de meciul cu Croatia din Cupa Davis?
Speram sa jucam bine. E doar un meci dintr-un turneu pe care ne vom stradui sa-l castigam. Cat despre meciul cu Croatia... Nu cred ca o victorie a noastra la Wimbledon inseamna neaparat ca noi doi vom face pereche si in Cupa Davis. Antrenorii vor alege cea mai buna solutie pentru echipa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.