Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis ieri ca presedintele Comisiei de Disciplina, Doru Viorel Ursu, sa urgenteze elaborarea Codului de Conduita al fotbalului romanesc, informeaza site-ul oficial al FRF. Ursu va colabora la finali
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis ieri ca presedintele Comisiei de Disciplina, Doru Viorel Ursu, sa urgenteze elaborarea Codului de Conduita al fotbalului romanesc, informeaza site-ul oficial al FRF. Ursu va colabora la finalizarea acestui proiect cu doi reprezentanti ai Comitetului Executiv, Cornel Dinu si Ion Craciunescu. Acest cod va intra in vigoare incepand cu sezonul 2005/2006. Tot de atunci, la toate jocurile din Divizia B vor fi delegati doi observatori, unul responsabil cu organizarea jocului, cel de-al doilea urmand sa evalueze prestatia arbitrilor partidei respective. Corpul de observatori de arbitri va fi format obligatoriu doar din persoane care au practicat arbitrajul (acelasi sistem ca la Divizia A). In sedinta de ieri a Comitetului Executiv s-au aprobat referatele Serviciului Juridic privind schimbarea formei juridice si a denumirilor unor cluburi, precum si afilierea acestora la FRF. Au fost afiliate, incepand cu 1 iulie, FC Politehnica Iasi SA, FC Otelul Galati SA, FC National SA Bucuresti, FC Dinamo 1948 SA Bucuresti, FC 2005 SA Pitesti si FC Sporting Club SA Vaslui, fiind dezafiliate Clubul Sportiv Poli Unirea Iasi, CF Otelul Galati, AFC National 2000 Bucuresti, CS FC Dinamo Bucuresti, FC Arges Pitesti si FC Vaslui. De asemenea, Comitetul Executiv al FRF a aprobat comunicatul privind omologarea rezultatelor jocurilor din cadrul competitiilor nationale de seniori, organizate de FRF si de LPF in sezonul 2004/2005. Campioana nationala a fost declarata Steaua Bucuresti, castigatoarea Cupei Romaniei fiind Dinamo Bucuresti. Au retrogradat din Divizia A in Divizia B echipele FC Stiinta U Craiova, FC Brasov si Apulum Alba Iulia. Pentru nerealizarea baremului regulamentar de 22 de puncte, formatia craioveana a fost penalizata cu doua puncte in editia urmatoare a Diviziei B, iar FC Brasov cu un punct. Au promovat in primul esalon echipele clasate pe primul loc in cele trei serii de Divizia B: FC Vaslui, Pandurii Targu Jiu si Jiul Petrosani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.