Crima oribila la Braila. Doi tineri homosexuali s-au certat atat de tare pana cand la un moment dat unul din ei a luat un cutit si, cu cinci lovituri, l-a rapus pe celalalt. Oribila crima i-a ingrozit pe toti locatarii blocului unde isi aveau dom
Crima oribila la Braila. Doi tineri homosexuali s-au certat atat de tare pana cand la un moment dat unul din ei a luat un cutit si, cu cinci lovituri, l-a rapus pe celalalt. Oribila crima i-a ingrozit pe toti locatarii blocului unde isi aveau domiciliul cei doi tineri homosexuali, mai ales ca niciodata nu au auzit scandal in apartamentul lor.
Ajunsi imediat la fata locului, medicii legisti au constatat ca victima decedase la scurt timp dupa producerea incidentului. Anchetatorii spun ca toata scena s-a consumat pe fondul geloziei. Prins la scurt timp de la omor, criminalul nu a vrut sa declare nimic. Totusi probele il indicau ca autor, iar procurorul a reusit sa convinga judecatorul sa-i dea tanarului mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.