Conform listei publicate, ieri, de UEFA, campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, se va numara printre capii de serie la tragerea la sorti a meciurilor din turul II preliminar al Ligii Campionilor, ce va avea loc vineri, la Nyon. in urna cu echipa din G
Conform listei publicate, ieri, de UEFA, campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, se va numara printre capii de serie la tragerea la sorti a meciurilor din turul II preliminar al Ligii Campionilor, ce va avea loc vineri, la Nyon. in urna cu echipa din Ghencea se vor mai afla formatiile: Celtic Glasgow (Scotia), Anderlecht Bruxelles (Belgia), Dinamo Kiev (Ucraina), Lokomotiv Moscova (Rusia), Partizan Belgrad (Serbia-Muntenegru), Maccabi Haifa (Israel), Brondby (Danemarca), Rapid Viena (Austria), TSKA Sofia (Bulgaria), Debrecen (Ungaria), Trabzonspor (Turcia) si Valerenga Oslo (Norvegia). Cea mai de temut adversara pe care Steaua ar putea-o intalni este Hajduk Split (Croatia), formatie plasata, ca si FC Thun (Elvetia) sau Malmoe FF (Suedia), in urna a II-a valorica a turului secund preliminar. De asemenea, "militarii" ar mai putea juca impotriva unor echipe precum Dinamo Tbilisi (Georgia), NK Gorica (Slovenia), FC Haka (Finlanda), Dinamo Minsk (Belarus) sau seriff Tiraspol (Republica Moldova) - toate urmand a evolua in turul I preliminar. Meciurile din turul I vor avea loc la 12/13 iulie si 19/20 iulie, in timp ce partidele din turul II se vor disputa la 26/27 iulie si 2/3 august.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.