Administratorul delegat al lui Juventus Torino, Antonio Giraudo, a declarat ca echipa italiana este acoperita in compartimentul ofensiv si nu are nevoie de Antonio Cassano de la AS Roma, informeaza "La Gazzetta dello Sport". "Am facut trei achizitii
Administratorul delegat al lui Juventus Torino, Antonio Giraudo, a declarat ca echipa italiana este acoperita in compartimentul ofensiv si nu are nevoie de Antonio Cassano de la AS Roma, informeaza "La Gazzetta dello Sport". "Am facut trei achizitii importante: N. Kovac, Giannicheda si Mutu. Cassano? Fara dubii este un jucator talentat, un fotbalist de viitor, dar in acest moment Juventus este mai mult decat acoperita in atac", a spus Giraudo. Acesta nu a exclus insa un eventual transfer al atacantului roman. "Totusi, la un pret bun, aducerea lui Cassano ar putea fi o lovitura a lui Juventus pe piata transferurilor", a precizat Giraudo. Cu toate acestea, directorul general al torinezilor, Luciano Moggi, va avea maine o intalnire cu oficialii lui AS Roma pentru a stabili detaliile privind transferul lui Cassano la Juventus. Pentru aducerea internationalului italian, torinezii sunt dispusi sa plateasca 15 milioane de euro plus cedarea sub forma de imprumut a lui Adrian Mutu sau Fabrizio Miccoli si transferul in coproprietate al fundasului Masiello. Miccoli este legitimat la Fiorentina, club care detine 60% din drepturile sale de transfer (Juventus are doar 40%). In cazul in care Roma il prefera pe Miccoli, Mutu ar putea ajunge la Fiorentina, sub forma de imprumut. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.