Mircea Rednic a declarat ieri postului de radio Europa FM ca in sezonul urmator va antrena Jiul Petrosani. Contactat telefonic, Alin Simota, patronul "minerilor", ne-a precizat ca informatia nu este adevarata si ca, in prezent, gruparea din Petrosani
Mircea Rednic a declarat ieri postului de radio Europa FM ca in sezonul urmator va antrena Jiul Petrosani. Contactat telefonic, Alin Simota, patronul "minerilor", ne-a precizat ca informatia nu este adevarata si ca, in prezent, gruparea din Petrosani negociaza cu mai multi tehnicieni preluarea bancii tehnice. "Puriul" a antrenat ultima oara pe FC Vaslui, echipa cu care a reusit promovarea in Divizia A si de care s-a despartit motivand ca doreste sa-si continue cariera in Belgia. La Vaslui, Rednic a incasat, conform propriilor declaratii, unul din cele mai mari salarii din fotbalul romanesc, fiind recompensat de Adrian Porumboiu, finantatorul moldovenilor, cu 80.000 de dolari pentru returul campionatului. In alta ordine de idei, Simota a dezmintit si finalizarea negocierilor cu Aurel Sunda, in prezent antrenor la CFR Cluj. Patronul Jiului a anuntat ca, pana la sfarsitul saptamanii, "minerii" vor afla numele noului antrenor. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.