Lotul Rapidului a efectuat, ieri dimineata, vizita medicala la INMS, iar azi va decola spre Elevetia, unde e stabilit un turneu de pregatire ce se va intinde pana la 1 iulie. ABSENTE. De la reunire au lipsit portarul Danut Coman si mijlocasul Artavaz
Lotul Rapidului a efectuat, ieri dimineata, vizita medicala la INMS, iar azi va decola spre Elevetia, unde e stabilit un turneu de pregatire ce se va intinde pana la 1 iulie. ABSENTE. De la reunire au lipsit portarul Danut Coman si mijlocasul Artavazd Karamian, Nicolae Constantin (accidentati) si Marius Maldarasanu (invoit de conducere pentru cateva zile). De asemenea, imprumuturile lui Cristian Ionescu si Viorel Dinu de la Tiraspol au expirat.
PRELUNGIRE. Daniel Niculae n-are divergente cu oficialii clubului in ceea ce priveste prelungirea contractului sau scadent in 2006. "Nu ma gandesc sa plec, pentru ca oricum mai am un an de contract. Poate doar la Milan sa plec. Eu castig destul de bine aici, am crescut aici si nici pentru bani mai multi nu o sa plec decat in strainatate. Deocamdata, clubul mi-a propus ceva, iar eu altceva, dar nu sunt divergente. Azi (n.r. ieri) sau maine o sa semnam", a explicat Niculae, care nu a dorit sa spuna ce anume a solicitat pentru prelungirea contractului.
FRICa. "N-am semnat si nu vreau sa fiu suspendat doi ani. Am ales Rapidul pentru ca a insistat mai mult. Mai erau Poli si Steaua, dar oferta Rapidului a fost mai buna. Am inteles ca domnul Viorel Malusel trebuie sa discute cu domnul Dinu Gheorghe. O sa mai vorbesc si eu cu domnul Dinu sa vedem daca plec in Elvetia", a afirmat portarul Mihai Minca, al carui transfer nu s-a realizat deocamdata intrucat Rapid nu a virat 100.000 de dolari in contul lui Apulum Alba Iulia.
REVENIRE. Desi afirmase initial ca nu vrea sa se mai intoarca in Giulesti, fundasul Ionut Rada, imprumutat sezonul trecut la FC National, s-a declarat bucuros ca va evolua sub comanda lui Razvan Lucescu. "S-a interpretat gresit ce am spus eu
atunci. Eu am plecat suparat de la Rapid, dar m-am intors bucuros, inseamna ca este nevoie de mine aici. Am venit sa ma lupt pentru un loc de titular", a afirmat Rada.
ACCIDENT. Vali Negru s-a accidentat in timp ce folosea unul din aparatele de masurare a fortei musculare. "Am tras mai tare la spate si ma doare putin. Dar nu e nimic grav, in cateva zile sunt bine", a spus Negru, mentionand ca e mai greu sa dai gol pentru Rapid decat sa donezi sange pentru analize.
LOTUL rapidist care face deplasarea in aceasta dimineata in Elvetia este urmatorul: Dolha, Curca, Minca (portari), Stancu, M. Constantin, Rusu, Maftei, Fl. Moldovan, I. Rada, Perja (fundasi), Badoi, Postolache, Ilyes, Grigore, Negru, Vasilache, M. Dumitru, G. Ene (mijlocasi), D. Niculae, Buga, Burdujan (atacanti). Cazarea delegatiei giulestene este organizata la hotelul Eden din Anzerre.
AMICALE. Programul complet al meciurilor echipei Rapid si locurile de desfasurare: 24 iunie (ora 19.30), cu FC Baulmes, la Champvent; 26 iunie (ora 15:00), cu Young Boys Berna, la Diesbach; 28 iunie (ora 19:30), cu FC Yverdon, la Yverdon; 30 iunie (ora 19:00), cu FC Aarau, la Derendingen.
UEFA. Adversara Rapidului, cap de serie la tragerea la sorti a turului intai preliminar, care va avea loc vineri, la ora 15.00, la sediul UEFA de la Nyon, se va alege dintre Birkirkara, Hibernians (ambele din Malta), FK Baskimi (Macedonia), Teuta DUrres, Elbasani (ambele din Albania), UE Sant Julia (Andorra), SP Domagnano (San Marino).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.