Parlamentarii PRM continua sa il sustina fara echivoc pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu. Nu se pune schimbarea acestuia, pentru ca, la ora actuala, conduce activitatea Senatului in mod onest si echilibrat, iar PRM nu are nimic sa-i reprosez
Parlamentarii PRM continua sa il sustina fara echivoc pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu. Nu se pune schimbarea acestuia, pentru ca, la ora actuala, conduce activitatea Senatului in mod onest si echilibrat, iar PRM nu are nimic sa-i reproseze, a explicat ieri deputatul Lucian Bolcas. Situatia se schimba insa cand vine vorba de presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, despre care Vadim Tudor a spus in nenumarate randuri ca i-a retras sprijinul parlamentar. "Din momentul acestui anunt, orice se poate intampla", a spus Bolcas. El a adaugat ca schimbarile inregistrate in politica romaneasca le permit "regandirea utilitatii pastrarii pe scena politica a unor reprezentanti ai opozitiei".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.